Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

csapágyegségek

Csapágyházak széles választékával várjuk

csapágyházakat üzleteinkben vagy weboldalunkon is megtekintheti. Ezzel is időt spórolunk Önnek, hogy ne kelljen minden terméket megnéznie akkor is, amikor pontosan tudja, hogy mire van szüksége. Természetesen egy-egy sorozat elemei használhatóság szempontjából több méretben elérhetőek (furat átmérő, felfogató furat távolság és magasság alapján). Mivel a csapágyház elsődleges feladata a terhelések felvétele és továbbvezetése, ezért prémium minőségű termékeket kínálunk!

A webshopunkban lehetősége van több szempont szerinti szűrésre: név, gyártó, ár szerint, mások értékelése és az elérhetőség (legújabb kivitelezés) alapján is. Nagyon fontos odafigyelni a csapágyak és csapágyházak pontos méretére, illeszkedésére, mert csak pár milliméter is lehet köztük az eltérés. A nem megfelelően kiválasztott páros, a gyors kopás következtében hamarabb tönkremehet. Amennyiben nem tudja pontosan, hogy melyik termékre van szüksége, úgy hívjon minket bátran telefonon, készséggel állunk a rendelkezésére! A +36 1 203 5000 telefonszámon vagyunk elérhetőek munkaidőben.

Gyártócégeink a világ vezető csapágy és csapágyház gyártói közé sorolhatóak, akik több évtizedes, egyes esetekben évszázados tapasztalattal is rendelkeznek. A könnyű kezelhetőség éppúgy fontos számukra, mint a tartósság, a megbízhatóság, és a prémium kategóriás termékek előállítása. Ezeket a tulajdonságokat a folyamatos továbbfejlesztéssel és állandó teszteléssel érték el. A gyártóink nemcsak a standard gépekhez, hanem nagyteljesítményű ipari és mezőgazdasági gépekhez is kifejlesztették a nagyobb terhelést bíró csapágyházakat és csapágyakat, amelyeket még fokozottabb ellenőrzéseknek vetnek alá.