Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

csapágyegységek

Rendezés:
Nézet:

Megbízható csapágyegységek hatalmas választékban, online!

A modern golyóscsapágyak strapabíró alkatrészekből készülnek, ezért általában sokáig használhatók. Azonban időnként indokolt lehet külön is megvásárolni a csapágyszerkezeteket. A csapágyegységek alapvető részét képezik minden modern csapágyszerkezetnek és gyakran használatosak mozgó alkatrészekben, motorokban, autókban, stb.

Ha Ön is minőségi, megbízható csapágyegységeket keres, akkor a webáruházunkban tökéletes helyen jár, ugyanis hatalmas készlettel várjuk a legjobb UCC, ESF, UCFA, UCFC, ESFE, EXFE, ESFCE, UCFL és egyéb csapágyegység sorozatokból, amelyeken belül ESFLE202, ESFLE204, ESFLE 205 és egyéb megnevezések szerint kereshet rá konkrét termékekre. Rengeteg különböző csapágysorozatunk van, amelyeket érdemes a katalógusban megtekinteni először, hogy megtudja, pontosan milyen csapágyra van éppen szüksége. Ha sikerült kiválasztani, akkor elég beírni a konkrét modell nevét a keresőnkbe, és már ki is fogja Önnek listázni az oldal a megfelelő csapágyegységeket.

A csapágyazás manapság már nem csupán a gördülőcsapágyakból áll, hanem szorosan kapcsolódnak a működéshez az együtt mozgó alkatrészek is, mint például a tengely, a csapágyház, a tömítőelemek, a csapágyrögzítő anyák és maguk a csapágyegységek is, amelyeket szintén be lehet szerezni külön a webáruházunkban. Alapvető fontosságú még a kenőanyag is, amely a mozgás közben fellépő súrlódást csökkenti, ezért a csapágyegységek választásánál ezt sem szabad elhanyagolni. Nézzen szét a webáruházunkban és ismerje meg Ön is minőségi csapágyainkat, termékeinket!