Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Golyóscsapágyak

A szabadalmaztatott golyóscsapágy

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de a csapágyakat már időszámításunk előtt 100 körül is használták a Római Birodalomban. Hihetetlen, igaz? Magát a golyóscsapágyat Philip Vaughan szabadalmaztatta Angliában, 1794-ben, és már akkor is a kerekek és tengelyek gördülékenységét szolgálta. Később továbbfejlesztették, és kerékpárokhoz, azoknak az alkatrészeihez (pedál, fék) és legvégül autókhoz is kezdték használni. A golyóscsapágy a gördülő csapágyak családjába tartozik.

Alkategóriái közé tartoznak a mélyhornyú, beálló, ferde hatásvonalú, speciális és axiális csapágyak is. Nálunk minden kategóriában megtalálhatja azt, amire szüksége van. Természetesen a személygépkocsiktól kezdve a nagyipari gépeken át a mezőgazdasági gépekig mindenhez biztosítjuk a megfelelő méreteket. A termékeinknél alkategóriánkénti szűrési lehetőség van, sorozat, gyártó, név és ár alapján is, ezzel könnyítve meg a keresési folyamatot, és ezzel teszünk ügyfeleink elégedettségéért is. A golyóscsapágyaink egy része elérhető a webshopunkban, azonban van, amit csak rendelésre tudunk szállítani, így kérem, ha Önnek ritkábban használt típusra van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 203 5000-as telefonszámon, munkaidőben! Készséggel állunk mindenben a rendelkezésére!

A csapágyaink gyártói garanciával rendelkeznek. A gyártócégek több évtizedes szakmai múlttal, a lehető legjobb minőséget képviselik. Köszönhetjük ezt az állandó termékfejlesztéseknek, a megfelelő kivitelezésnek, a terheléses teszteknek és az általuk továbbfejlesztett technológiáknak. A világ vezető cégeinek köszönhetően, mi is szuperprémium minőségű termékeket kínálhatunk Önnek.