Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Golyóscsapágyak

A szabadalmaztatott golyóscsapágy

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de a csapágyakat már időszámításunk előtt 100 körül is használták a Római Birodalomban. Hihetetlen, igaz? Magát a golyóscsapágyat Philip Vaughan szabadalmaztatta Angliában, 1794-ben, és már akkor is a kerekek és tengelyek gördülékenységét szolgálta. Később továbbfejlesztették, és kerékpárokhoz, azoknak az alkatrészeihez (pedál, fék) és legvégül autókhoz is kezdték használni. A golyóscsapágy a gördülő csapágyak családjába tartozik. Alkategóriái közé tartoznak a mélyhornyú, beálló, ferde hatásvonalú, axiális csapágyak is. Nálunk minden kategóriában megtalálod azt, amire szükséged van. Az ipari és a mezőgazdasági gépekhez biztosítjuk a megfelelő típusokat és méreteket.

A csapágyak egyszerűbb kiválasztásához kereshetsz típus vagy méret szerint is, ezzel megkönnyítve a keresési folyamatot.

golyóscsapágyaink egy része elérhető a webshopunkban, azonban van, amit csak rendelésre tudunk szállítani, így kérlek, ha ritkábban használt típusra van szükséged, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 1 203 5000-as telefonszámon, munkaidőben! Készséggel állunk rendelkezésedre. A gyártó cég több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek és a csapágyak a prémium minőséget képviselik. Köszönhetjük ezt az állandó termékfejlesztésnek, a technológiai újításoknak, ezáltal mi is megbízható, prémium minőségű csapágyakat tudunk ajánlani Neked!