Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Mélyhornyú golyóscsapágyak

Rendezés:
Nézet:

Mélyhornyú golyóscsapágyak gyors online rendeléssel

A golyócsapágyaknak számos fajtája létezik, azonban az egyik leggyakrabban használt típus a mélyhornyú kivitel. Az élelmiszeriparban, gyártási sorokon és egyéb ipari környezetekben is előszeretettel használják ezt a csapágyazást a forgó, mozgó elemekben, ugyanis egy megbízható, jól működő konstrukcióról van szó, amely ráadásul olcsó is. A webáruházunkban Ön is rendelhet mélyhornyú csapágyakat a 60-as, 62-es, 63-as, 64-es, 42-es és a 43-as sorozatból olyan terméknevekre rákeresve, mint az 16002C3, 16008C3, 60/28 2RS, stb. Miért érdemes ezeket a csapágyakat választani?

Az egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak manapság a legnépszerűbb és a leggyakrabban alkalmazott típusok, és gyártási mechanizmusaik is tökélyre lettek fejlesztve, így szinte hibátlan termékek jönnek ki a gyárakból. A gördülőelemek sima átvezetését a csapágygyűrűkben kialakított mély, a golyókhoz jól simuló hornyok biztosítják, és ebből adódóan ezek a csapágyak elsősorban radiális erővel terhelhetők, de ésszerű keretek között alkalmasak mindkét irányba ható axiális terhelés felvételére is.

Azért szeretik a szakik a mélyhornyú csapágyakat, mert viszonylag egyszerű szerkezetekről van szó kis súrlódási ellenállással, ami tökéletessé teszi ezeket nagy fordulatszámú tengelyek ágyazására is. Az üzem közbeni karbantartási hiányosságokra nem kifejezetten érzékeny, mindemellett pedig viszonylag kedvező áron beszerezhető, így kisvállalkozásoknak előszeretettel ajánljuk ezeket a termékeket. Nézzen szét Ön is webáruházunkban és ismerje meg mélyhornyú csapágyainkat részletesen!