Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Kúpgörgős csapágyak

Rendezés:
Nézet:

Kúpgörgős csapágy

A csapágyakat használat szerint csoportosítjuk. A részeit külső- és belső gyűrűk, gördülőtestek alkotják. Ennek a csapágynak a gördülőtestei kúp formájúak. A webáruházunkban furat átmérő, külső átmérő és szélesség szerinti osztályozási szempontok alapján is rákereshet a megfelelő változatra. További szűkítésekre is lehetősége van, többek között gyártó, név, ár, értékelés és a legújabb típus szerint.

A világ egyik vezető csapágygyártó cége az NTN cég. Ez a japán vállalat továbbfejlesztette a kúpgörgős csapágyat, így a saját terméke a standard kivitelezésűekhez képest, további előnyökkel rendelkezik. Akár tízszer nagyobb élettartammal is bírhat, tíz százalékkal csökkent a súrlódási nyomatéka, és az előfeszítés csökkenésnek kétszer jobban ellenáll. A gyártócég a minőséget, a hosszú élettartamot, az alkatrész tartósságát éppúgy garantálja, mint a tartósságot és a könnyű beszerelést.

Az NTN cég mérnökei kifejlesztették az NTN ECO – Top kúpgörgős csapágyat, amelyet elsősorban az autóiparban használnak. A webshopunkban természetesen nemcsak személygépkocsikhoz, hanem mezőgazdasági nagygépekhez (bálázó, traktor stb.) és ipari nagygépekhez (daru, emelő stb.) való alkatrészeket is árusítunk. A termékeink (köszönhetően a gyártóknak) szuperprémium minőségűek. Nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran! Az alkatrészek akár házhozszállítással, akár személyes átvétellel is kérhetőek.