Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Tűgörgős csapágyak

Rendezés:
Nézet:

Kiváló minőségű tűgörgős csapágyak

Csapágyakra mindenhol szükség van, ahol tengelyeket és forgó alkatrészeket kell egymáshoz kapcsolni. Működési elv szerint két csoportba sorolhatjuk ezeket, vannak sikló- és gördülőcsapágyak. A gördülőcsapágyak kategóriáján belül pedig megkülönböztetünk golyós- és görgőscsapágyakat. A görgőscsapágyak olyan további alkategóriákra is oszthatóak, mint például a hengergörgős, a hordógörgős és a tűgörgős csapágy. Jelenleg az utóbbiakkal foglalkozunk. Cégünk egy Budapesten megtalálható, csapágyakat és a hozzá tartozó alkatrészeket árusító webáruház, de személyes átvételre is lehetőség van.

A webshopunkban rengeteg termék közül válogathat. A tűgörgős csapágyaink között, a szűrők segítségével (furat átmérője, külső átmérő, szélesség) könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges típust. Természetesen sorozatok szerinti keresésre is lehetőség van. Gyártócégeink a világ vezető csapágygyártó vállalkozásai közé tartoznak. Többek között ez ad garanciát a termékeink megbízhatóságára, pontos kivitelezésére, hosszú élettartamára és a minőségére. Vevőink elégedettsége és a márkahűség is fontos számunkra, ezért a tűgörgős csapágyaink között név, gyártó, magas és alacsony ár, értékelés (melyik a legjobb) és az elérhetőség (legújabb modellek) szerint is lehet keresni.

A kínálatunk természetesen nemcsak az általános használathoz (személygépkocsi), hanem a mezőgazdasági- (permetező, bálázó, stb.) és a nagyipari (markoló, daru, stb.) gépekhez is igazodik, azaz nálunk ezekhez a típusokhoz is megtalálja a szükséges alkatrészeket. A csapágyaink szuperprémium minőségűek, amit a gyártók is garantálnak. A gyártás során felhasznált alapanyag a lehető legerősebb, amit többszörös terhelésnek, extra magas használatnak tesznek ki a tesztek során, ezáltal fokozva a termék tartósságát a mindennapi használatnál. Az áruházunk kínálatát képező tűgörgős csapágyak között megtalálhatja az egysoros és a többsoros, illetve a nyitott és a zárt változatokat is attól függően, hogy melyikre van szüksége. Rendeljen tőlünk és kérjen házhozszállítást, vagy vegye át személyesen a Bp.,1033 Szőlőkert u. 5. szám alatt található boltunkban, nyitvatartási időben!