Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Termékek Menü

Vezető- és támasztógörgők

Rendezés:
Nézet:

Vezetőgörgők és egyéb specifikus alkatrészek kiemelt választékban, online

Egy jó csapágyszerkezet manapság több elemből áll. Ha meg akar javítani egy elromlott szerkezetet, akkor pótalkatrészekre is szükség lehet. Ha Ön is vezetőgörgőket, csapágyegységeket, csapágyakat és egyéb alkatrészeket keres, akkor Nálunk éppen jó helyen jár! Minőségi NTN-SNR csapágyakat forgalmazunk hatalmas választékban.

Több ezer különböző termék áll a rendelkezésére az online felületünkön, korrekt árakkal és gyors rendeléssel. Ha vezetőgörgőket keres, akkor előszeretettel ajánljuk, hogy tekintse meg KR, KRV, NATR és NUKR sorozatainkat, amelyekben olyan termékeket talál, mint a KR 16 PP A, KR 22 PP X A, KRV 19 PPA, NATR 8 PP és még sok más vezetőgörgő. Ha megtalálta azt, amire szüksége van a katalógusban, akkor elég a termék megnevezését beírnia keresőnkbe, és már meg is fog jelenni a megfelelő példány az oldalon. A csapágyaink és vezetőgörgőink korrekt áron rendelhetők meg pár kattintással, a kiszállítás pedig szintén gyorsan történik.

Rendelhet akár nagy mennyiségben is. A krómacél ötvözetből és erős anyagokból készült csapágyak, illetve alkatrészek hosszú ideig tartó, kifogástalan üzemelést biztosítanak a gépeinek. Ha szeretne részletesebb betekintést a termékeink paramétereibe, akkor nézze meg az online csapágy katalógusunkat! Igen részletes leírások találhatók az élelmiszeripari és mélyhornyú csapágyainkról is ezekben a dokumentumokban. A csapágykatalógusban, a csapágyjel előtt vagy után található N, U, J, H, Z, 2Z és egyéb betűjelek a csapágy porvédőire, anyagára, szerelési vagy beépítési módjára és egyéb információkra utalnak, amikhez magyarázatot is találhat. Természetesen vezetőgörgők és egyéb alkatrészek is szerepelnek a listákban.